Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 21 juni 2015

Hjo nästa!

Jag finns på slöjdmässan i Hjo i år igen, 10-12 juli.
Där är så mysigt och jag längtar!
Fast som vanligt får tiden gärna gå lite saaaakta, speciellt mellan 2-9 juli. Då är jag nämligen på hemmaplan igen efter en tripp till familjen i Luleå och då ska jag få allting klart på bara några dagar. 

Det är en del kvar att sy...som vanligt... Någon som har lust att tippa på om hur många år jag ska lära mig att planera?!? ;P

Vi ses kanske!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...