Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


Om mig

Jag heter Elisabeth Hultgren. Jag föddes 1973 i Luleå och bodde där till jag var 18 år då jag åkte ett år som au-pair till London. Efter det hamnade jag i Borås för att läsa textil. Jag träffade en boråsare och blev kvar även efter min utbildning. Den boråsaren är jag nu gift med! :) Vi bor i Frufällan utanför Borås med våra tre barn. När jag var föräldraledig med mitt yngsta barn, Nelly, slog inspirationen till och jag tog upp mitt gamla intresse för att sy och skapa. Det som alltid funnits där på något vis, fast jag arbetat som lärare sedan 2002. 

I mars 2011 registrerade jag mitt företag Oopsie Nelly of Sweden och arbetade några år deltid som lärare för att hinna med mitt företagande. Numera (2019) arbetar jag heltid som lärare och Oopsie Nelly of Sweden får rulla på som hobbyverksamhet. Jag är med på 1-3 marknader per år vilket gör att jag har anledning att sy under hela året mer eller mindre intensivt :) 

Namnet Oopsie Nelly kommer av att jag alltid gillat uttrycket Oopsie Daisy. Ni vet, det man säger när man trillar eller tappar saker. Så i kombination med min dotters namn Nelly (född 2009) kändes det så rätt. 


2011

2018


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...