Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 10 juli 2023

Dax för en uppdatering?

 3 års uppehåll... Jag vet inte vad jag ska skylla på. :)

Men med tanke på att jag nu varit i Hjo och delat ut några visitkort med den här bloggadressen på så får jag väl visa att jag lever iallafall.

Det här är en av Internets minst aktiva hemsidor, men varmt välkommen ska du vara ändå.

Allt började med en dröm om att få skapa och under flera år var här ett aktivt ställe med bilder och information. Nu jobbar jag mest i tysthet. Mina energidepåer fylls på genom ett stilla pysslande på onsdagar och helger. Sedan är jag med på någon enstaka marknad då och då. Som minst två gånger per år och som mest fem... Så det är ju inte som att jag reser land och rike runt. Men det är väl detta jag kommit fram till fungerar för mig. 

Min nya grej är resin. Jag gör framförallt smycken, men även andra roliga och gulliga föremål som shakers:


Dessa får jag inte ta med till Hjo än. Jag får väl fråga om lov nästa år igen och hoppas på ett ja. 
Men är man sugen på att kolla mer redan nu kan man följa mitt resinkonto Oopsie_resin, söka upp mig på Tik tok eller kolla in min Etsyshop:

Ha det bra! Vi kanske ses igen... ;)
/ Elisabeth
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...