Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 1 oktober 2012

Förtydligande

De tre mössorna nedan finns endast i ett examplar var. Jag har helt enkelt inte fler tryck och av det rosa tyget ska det bli en klänning också har jag tänkt... Önskemål om storlek kanske? För det blir nog bara en det med.... Kan bli någon mössa till efter det, men sedan är tyget slut serru! 

Nu ska jag ila ner i regnet och hämta Nelly!
See ya´! 
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...