Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 14 juli 2013

Tutus på tråd

Mina tyllkjolar lockar in folk! Det är så roligt att höra barnens (och en del vuxnas) förtjusning över mina älsklingskjolar! Det finns fler än jag som förförs av tyll!! :)

Om jag är med nästa år får jag nog knåpa ihop en kjol till mig själv. Hihi...


Nu är vi inne på sista dagen här i Hjo. Det har varit fantastiskt trevligt! Jag och Minna har haft så mysigt. Alla besökare som kikat förbi hos oss har varit jättesnälla! Jag har sålt bra och känt att mina grejer är fina. Egoboost!! :)

Tack alla!!
Kram E.

2 kommentarer:

 1. Dina grejer var jättefina! Jag är så glad för min fina vimpel som jag köpte. Jag hoppas du återvänder nästa år!
  /Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag blir så glad att du tyckte om mina grejer! Jag tror att jag kommer att återvända nästa år. Det gav verkligen mersmak. Så himla kul!
   Kram E.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...