Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 27 april 2010

I en butik nära dig!


Jag har idag sålt haklappar till en butik! Och inte vilken som helst!! Utan Kurragömma här i Borås. Den finaste leksaksbutiken jag vet! Jag är så glad att de gillade mina haklappar.

Nu blir det ju så att de kommer vara dyrare i butiken än vad jag tar här på min blogg. Jag har ju ingen affärslokal och andra omkostnader att ta hänsyn till så det är inte alls konstigt. Dessutom hittar knappast andra än folk jag känner hit, eller vänners vänner och då får vi väl se det här stället som stället med kompispriset! :)

Det kan dock bli så att jag höjer priset något för att matcha Kurragömmas pris lite mer... men jag har inte funderat klart på den än. Så passa på att beställ medan jag funderar... jag tänker sakta... ;)

Det var bara det jag ville! Kram!!


3 kommentarer:

 1. Å vad roligt Elisabeth! Grattis!!! Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt kul! Har tänkt kommentera hur många gånger som helst men nu måste jag ju bara göra det. Är så imponerad av din energi och hade ingen aning om din talang! Du gör så snygga saker! Jag tänker beställa haklappar av dig till den blivande kusinen som kommer om några veckor men jag vill vänta till jag vet vad det blir först. Får jag förhandsboka till det gamla priset? ;) Kramar Jenny

  SvaraRadera
 3. Kompispris vettu! :)
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...