Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 16 maj 2010

Efter lång tid... lite uppdatering.

Nu har jag fixat bilder på tyger jag har just nu! Tar något slut ska jag försöka meddela det så snabbt jag kan, genom en ny bild eller någon text. Eftersom jag handlat det mesta i Skene så är det ju inte bara att kila dit hur som helst för att fylla på mitt tyglager.

Jag har sorterat i färg så att man lättare får en bild av vad som passar ihop i en vimpel t.ex. Men det kan ju vara kul att kombinera över färggränserna... så kom gärna med egna önskemål.

Just nu ska jag ta tag i några beställningar som jag har. Bilder kommer när jag är klar. Alla haklappar som finns på bilderna här i bloggen är nu sålda. Jag har inget lager med färdiga produkter liggandes här hemma längre.

Alla bilder jag lägger ut är mest tänkta som inspiration om du vill beställa något liknande. Bloggen är ingen butik på det viset. Jag syr upp allt eftersom jag får in beställningar. Hör bara av dig!

Kram Elisabeth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...