Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 18 maj 2010

Vinnarhaklappen!

Vinnaren av en haklapp från mig heter Jane och hon valde rutigt med svart kantband. Kul med en variant som jag inte sytt förut. Och den blev riktigt fin!!


Nu har jag tygetiketter också! Jag är så glad för det!!

4 kommentarer:

 1. Hihi, var ju tvungen att kika in nu när jag fick mailet! Så fin den blev, ännu finare än jag tänkt den från början till och med.

  Tack så jättemycket! :-D

  SvaraRadera
 2. Jag råkade ha vägen förbi från Tradera :-) Det är verkligen jätte söta och coola saker du syr. Roligt att du får sälja till butik nu med. Får jag fråga vart du beställer dina fina tygetiketter? Tänkte prova sy lite enkla saker till mina egna barn och det ser mycket roligare ut med egna etiketter.

  SvaraRadera
 3. Sent svar...förlåt. Jag har beställt genom min mans jobb. Vet inte vad det heter. Trots att jag fick lite rabatt blev det dyrt!! Det blir det om du vill ha ett eget typsnitt. Ska du ha enklare etiketter finns sidor på nätet. T.ex. namnband.se

  E.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...