Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 23 maj 2010

En nyhet!!

Jag testar mig fram. Det roligaste just nu är att ta fram nya "produkter". Igår blev en snuttefilt färdig. Inspirerad av Label-label. Men jag sydde på en STOR knapp. Barnvänlig och säker! Noga sydd så att inget lossar i första taget. Men skulle knappen ändå lossa så är den definitivt för stor för att kunna sväljas!

35 x 35 cm. Bomull på ena sidan och mjuk flanell på andra. 100 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...