Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 18 september 2010

KuddfodralJaha, nu har jag testat detta också.

Det är inte ett färdigt tyg, utan jag ville prova lappteknik. Men konstaterade ganska snart att det inte riktigt är min grej. Jag har inte så mycket tålamod och vill att saker går hyfsat snabbt. Det ska dessutom bli bra. Jag är så petig att jag gör om tills jag blir nöjd. När man gör det här bli det lätt en liiiten förskjutning och så sitter inte lapparna exakt i hörnet. Då blir det till att sprätta och göra om... tååålamod! Orkar jag inte med! Så detta var nog min första och sista lappkudde!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...