Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 8 oktober 2010

Massproduktion?

Nja... jag producerar visserligen haklappar i långa rader, men jag gör inte två likadana i alla fall. Varför detta producerande nu då? Jo, jag ska vara med på en minimässa i november och måste ju ha något att visa upp/sälja. Det är ju lite futtigt att komma dit med fem haklappar och en snuttefilt. Men, det är samtidigt svårt att veta hur mycket jag ska ha med.


Hur som helst ligger jag lågt med min "marknadsföring" just nu, eftersom jag måste koncentrera mig på att bygga upp ett litet lager. Haklapparna går ju fort att sy, så de börjar jag ha nog av tror jag. Men snuttefiltar måste jag göra fler av. Och vimplar... och väskor... hinner jag mer månntro?


Trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...