Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 21 november 2011

Julstrumpa

Det är så roligt när folk som beställt av mig återkommer. Då kan jag ju inte ha gjort helt fel förra gången liksom... :)

Jag fick ett mail från E. som ville ha en julstrumpa till lilla L. Förra året fick storebror en. Önskemålet då var lite större än den jag hade mönster på. Inga problem, men jag sparade aldrig ändringarna utan förstorade på känsla. Tog heller inget foto, vilket jag nästan alltid gör! Nu ville jag ju att den här skulle vara hyfsat likadan...Besvärligt! ;) Men som tur var fick jag mått och foto skickat så uppdraget kunde idag slutföras.


Kram E.

2 kommentarer:

  1. åhhh vad fin! Jag är supernöjd med allt jag beställt och rekommenderar alltid dig till mina vänner!

    kram elin

    SvaraRadera
  2. Håller med ovan!! Är också otroligt nöjd och får så mycket positiva kommentarer om både mössor och vimplar!! Du är sååå otroligt duktig E!!! :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...