Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 3 april 2013

Nu är jag igång igen!

Påsklov och sydag!
Då får Alex hänga med till Skroten! Han ville ju inte vara ensam hemma och var nöjd med sin dag trots den tråkiga tygaffären med bara en massa tanter i!! :)

Jag har inhandlat tyll till beställningar bl.a. Lampa och kjol. Sedan hittade jag några vårfina tyger, spets, garn och sidenband. Vi kollade även efter lampstommar på Åter i Bruk när vi var tillbaka i stan. Jag hittade några fina stommar samt en tallrik och en ljusstake...

När vi äntligen var hemma var det hårt arbete som gällde. Två namnvimplar är beställda och nu har jag kommit igång med den ena i alla fall. Det tar sin lilla tid, men är rätt trevligt pyssel. Och resultatet brukar bli finfint. Snart så...

Men nu är det sent för mig. Jag får ta nya tag imorgon, hinner kanske lite mer mellan djurparksbesök och umgänge med mina barn. Eller så tar vi det på kvällen. Det ordnar sig!

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...