Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 28 april 2013

Vackert

Nyinköpta Tilda- tyger.
Jag köpte tyg på Panduro iförrgår. Hade jag kunnat hade jag köpt fler. Det fanns massor att välja på, men priserna är inte så köpvänliga. Det blev iallafall dessa tre. En halvmeter till småkrafs som börsar och liknande, samt en och annan detalj.

Hoppas er helg varit fin!
Jag har varit i Göteborg fre-lör och haft "tjejhelg" med 8 vänner. Vi åt på trevliga Pincho´s, tog en drink på coola Puta Madre, strosade i mysiga Haga och lyxade på snajsiga Hagabadet.
Idag har jag shoppat vårskor med min yngsta och min äldste, här i Borås.
Jag har haft en fin helg!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...