Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 5 april 2013

Klar!

Efter en liten justering där jag valde att inte ha bokstäver på det rutiga tyget blev den så här:

Får se om det passar i caféhörnan... ;)

Om någon undrar så är jag rätt risig, tackar som frågar. Jag är superförkyld och tycker mest synd om mig själv just nu... Men en förkylning går ju över, så jag är nog pigg igen... lagom till att lovet är slut! Yey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...