Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 29 augusti 2010

Fullt upp!

Jag har massor att sy just nu så det är inte mycket aktivitet här på bloggen. Jag hinner inte lägga ut nya bilder ens! Det är så klart jättekul att folk vill ha mina grejer! Bara man är medveten om att det tar lite längre tid att få dem ett tag nu...

På onsdag ska vi till Skroten och köpa mer och nytt tyg. Så i slutet av veckan uppdateras bilderna här till höger. Nu är en del slut eller bara i småbitar.

Jag köper inte in så mycket av varje. Det har jag inte råd med. Jag vill hellre ha lite av mycket så det finns mycket roligt att välja på. Därför begränsas urvalet till väskor. Det går åt ganska mycket tyg till en väska nämligen.

På återseende om några dagar!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...