Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 11 augusti 2010

En väska var det!

Hittade världens sötaste väskmodell på nätet! Jag gjorde den lite mindre, eftersom min tanke med Oopsie Daisy Nelly i första hand är för de små. Men jag tycker att den funkar till vuxen och jag kan göra den större...

Finaste fodret...prickigt!
På vuxen:

På litet barn:Mått: 21 (längst upp) och 32 (längst ner) x 28 cm
Pris: 120 kronor. Större (plus 10 cm ungefär): 180 kronor
Tillval som innerficka/mobilfack möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...