Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 9 augusti 2010

Längre vimpel

Efter att jag lagt ut fyra vimplar på Tradera fick jag några beställningar. Det var ju kul! Tyvärr har de tagit lite tid att bli klara med. Det är ju så mycket annat nu när Thomas har semester. Men nu är det bara en kvar och den är nästan färdig.

Här är en som skulle vara lite osymmetrisk i färgerna turkos, lime och lite rött. Jag tyckte den blev riktigt fin! Hoppas hon som beställt den också tycker det...

Ca 3 meter, 8 olika vimplar. 18 sammanlagt.


2 kommentarer:

  1. Tack nu har vimpeln kommit och den är jätte fin, jag är såå nöjd!!!

    Elin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...