Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 1 januari 2014

Året som gick

Så här på nyårsdagen ska man väl sammanfatta 2013 och blicka framåt. Men jag är lite för trött för att göra det ordentligt. Det blev sent igår. ;)

Så jag konstaterar bara att 2013 var ett bra år. Jag kan ännu inte leva på mitt oopsande, men jag får kontakt med så många fina människor som uppmuntrar och peppar mig att fortsätta så jag tänker inte ge upp än. Mitt mål är inte heller att leva på att enbart skapa, men det vore väldigt roligt att kunna satsa lite mer tid på detta och därmed hinna prova på fler spännande projekt och utveckla fler produkter. 

Jag har samlat ett urval av de saker jag gjort under 2013:

2014 blir också ett bra år, det känner jag på mig!
Hoppas vi ses!
Ta hand om er!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...