Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 9 januari 2014

Grubblerier

Idag blev sydagen en ringa-fundera-och-fixa-pappers-dag. Don´t like!!
Det enda jag lyckades slänga ihop vid symaskinen var en misslyckad väska tänkt till min nya dator. Men stoppningen var för tjock och till slut blev väskan för liten för datorn med fodral på och för stor om jag tog av fodralet. Dessutom blev jag orolig att maskinen skulle bli förstörd när lagren var i tjockaste laget på sina ställen. Ingen bra upplevelse alls...

Jag har väl en liten januaridipp kanske. Just nu känns företagandet tungt, både ekonomiskt och tidsmässigt. Jag vill så mycket och så gärna, men det negativa runt omkring tar över. Jag ska backa lite och se vad jag vill egentligen. Om jag är lite tyst ett tag så beror det inte på att jag är sur på er. Jag bara tänker...

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...