Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 5 januari 2014

Tightskjolar!

I år skulle jag vilja satsa lite på mina tightskjolar.
Jag känner verkligen för dessa. De innebär ett miljötänk och är så grymt användbara. Nelly bara älskar sina. Jag tror att de är riktigt sköna och jag tycker att de funkar perfekt till vardags, samtidigt som de är lite festliga och garanterat unika!! Ingen är den andra lik. 

Jag tar för tillfället endast 99 kronor för dessa:
Storlek 3-4 år

Storlek 2-3 år

Storlek 1-2 år

Storlek 1-2 år

För att köpa är det bara att maila mig på: elisabeth@oopsienelly.se
eller skriva en kommentar här såklart! :)

Kram E.

Så ser den ut på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...