Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 21 november 2010

Ny produkt!


Så här innan jul passar det väl med en julstrumpa?!

Längd/djup 40 cm och bredd 19 cm.
100 kronor

Jag hinner inte sy fler innan mässan så jag får ta med denna "prototyp" och ta upp beställningar om någon eventuellt skulle vilja ha. Just nu har jag inget juligare än denna röda med prickar, men jultyger är ju knappast svårt att få tag i just nu.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...