Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 21 december 2011

Utlottning!!

Nu gör vi så här:

Skriv till mig här (om du kan), på mailen (oopsienelly@hotmail.com) eller på Facebook så är du med i utlottningen av denna söta tutu... eller ballerinakjol. Passar upp till 9 år, i allafall om man är så smal som Alex! Ja, han har provat den och kände sig sååååå fin! ;) Du har chansen ända till tolvslaget på nyårsafton. Vinnare meddelas alltså i början på 2012!

Lycka till!


 Och så här ser den ut på. Passar tydligen finfint med tomteluva till! 


Du är väl med!?

Kram E.


4 kommentarer:

 1. Men finaste E! Att du lyckas vare gång!- att göra de
  finaste saker!! Den är ju helt bedårande! Kramar från Christel

  SvaraRadera
 2. Jag vill självklart vara med, vet en liten tjej som skulle vara finfin i den där kjolen!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Vill hemskt gärna va med på den fina utlottningen!!!

  SvaraRadera
 4. Vill självklart vara med i den utlottningen!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...