Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 19 oktober 2011

Förändringar

Nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att göra förbättringar (hoppas jag) här på bloggen. Jag vill skilja lite på det privata och Oopsie Nelly. Så från och med idag hamnar inlägg och bilder av mer privat karaktär under fliken Familjen. Ni ser mina nya flikar där längst upp, under bannern?

Där kan du som är mer intresserade av just oss och våra förehavanden få ditt lystmäte, medan du som mest kikar in här för att kolla vad jag syr kan stanna kvar här på Startsidan.

Jag rensar även upp bland alla bilder och information till höger. Nu finns bildspel på tyger under fliken Tyger och prislistan fick ett eget krypin den med.

Det känns mer lättöverskådligt nu. Hoppas du också tycker det!

Nu ska jag försöka fixa det där med att det inte går att kommentera...har en idé. Sedan får det bli lunch och efter det ska jag äntligen SYYYY! :)

Kram E.
ps: Kan du som är inne NU testa att kommentera och funkar det inte kan du väl meddela mig det på oopsienelly@hotmail.com eller om vi ses eller hörs någon dag! Tack!

4 kommentarer:

 1. hej, vad fint du fixat :) är lydig och testar att kommentera också :) kram maria

  SvaraRadera
 2. Ja, det funkar! :)
  Tack, Maria!
  Kram E.

  SvaraRadera
 3. Nu måste jag prova oxå ;)
  Än en gång, det är verkligen nice blogg du har och dina kreationer är fantastiska!
  Kram Minna

  SvaraRadera
 4. Vad kul att det fungerar att kommentera! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...