Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 30 januari 2012

Porslin!

Jag är just nu sååå taggad på att göra kakfat! Jag väntar bara på att delarna för att göra dem ska komma in. Medan jag väntar köper jag på mig porslin då och då. Jag försöker att köpa klokt och bara det jag verkligen tycker om. Men det är svårt för det finns mycket fint. Jag gör helt enkelt som jag gör när jag köper tyger... jag går på magkänslan och köper det jag gillar. Sedan är det bara att hoppas på att andra också gillar det. :)

Det som verkar svårt att få tag i är 50-60-tals porslin. Det vore så snyggt. 

Nåväl, jag har ju bara börjat min porslinjakt... 
Här är några som jag fallit för hittills:

Snart (som kakfat) på en marknad nära dig...
Kram E.

3 kommentarer:

 1. Jättefina! Du får komma och rota runt i mina föräldrars garage. Där kan du säkert hitta något användbart. :)

  SvaraRadera
 2. Åh, det gjorde jag gärna! De verkar samla på en del fina saker. :) Kram E.

  SvaraRadera
 3. Pratade med mamma och tydligen finns det mesta porslinet i den lokalen de har loppis i på sommarhalvåret, tyvärr. Så du får ge dig till tåls till april, tror jag det är. ;)
  Finns iofs mycket annat fint, om du ändå vill titta. Bara att hojta till. :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...