Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 3 december 2010

Stororder!

Jag fick en beställning av Therése i Uppsala. Hon hade hittat mig på nätet då hon sökte efter snuttefilt. Det tycker jag är roligt... att man kan bli hittad bara så där. Det blev i alla fall en stororder till slut! Kul!! Hoppas lilla A. blir glad över sina nya saker.
Therése och jag har visst något gemensamt... vi gillar prickar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...