Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 29 december 2010

NU...

...är jag igång igen. Det går inte fort, men jag tuffar sakta på med beställningar. Igår ett par grytlappar, idag en nästan-färdig snuttefilt och ett nytt tunikamönster i större storlek (det är ju inte bara att sy, lite runtomkringfix finns alltid).

Sedan har jag städat bland tygerna och passade på att fota nya bilder till högersidan här. Uppdaterat! Och precis då tog den gröna flanellen slut. Men jag hoppas det är tillfälligt. Köper mer så fort jag får syn på det igen.

Nu är jag trött, så det får bli bums i säng!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...