Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 15 december 2010

Aj aj aj...

... min rygg! Knappar i väskor vill jag inte sy i varje gång!! Jag sitter antagligen helt fel för min rygg värker som sjutton! Men vill kunden ha knapp så får kunden knapp. Man vill ju inte vara omöjlig. Det är bara dragkedja jag vägrar!

Fast jag tar nog betalt för knapparna (läs: ryggvärken) nästa gång! ;)

Nu är jag äntligen klar med beställningarna som skulle bli klara innan jul. Så nu går jag och lägger mig och känner mig nöjd med mig själv! Det jag ska sy framöver har ingen deadline och jag har tänkt hinna fila på ett par nya produkter under jullovet också. Min favoritsysselsättning!

Så... på återseende!
Kram E.

2 kommentarer:

  1. Du är så himla duktig Elisabeth!! Kom att tänka på att i en del väskor är det ju magneter. Går inte det att få tag på tror du, så slipper du sitta och sy knappar!!! GOD JUL på dig!

    SvaraRadera
  2. Bra idé!! Ska kolla upp det!

    Tack för berömmet och god fortsättning! :)
    Kram Elisabeth

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...