Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 23 februari 2011

En motgång!

Jag fick mail från Bolagsverket. Mitt namnförslag är inte godkänt eftersom Oopsie Daisy redan finns... i Kanada! Jag har bett dem kolla på mitt ärende igen så att det inte finns några andra hinder. Finns det inte det ska jag fråga kanadensarna snällt om inte jag också kan få heta Oopsie Daisy... Håll tummarna!

Kram E.


2 kommentarer:

  1. Men du, kan du inte bara lägga till Oopsie Daisy Design, eller Oopsie Daisy i Borås, eller typ Oopsie Daisy Sömnadsglädje eller något sånt?? Även om man hos Bolagsverket registrerar sitt bolag med längre namn behöver man inte i sin logga lägga till allting. Kolla om det funkar, det är mitt tips. Känner en kvinna som precis startat upp företaget AnnaJohanna, som också redan finns men hon behövde bara lägga till i Göteborg, men kallar sig ändå bara AnnaJohanna.
    kram Nina

    SvaraRadera
  2. Kvinnan på Bolagsverket sa att jag inte fick använda vare sig Oopsie eller Daisy... "Jag" heter ju Nelly också. Alltså Oopsie Daisy Nelly och det var inte OK. Men vi ska nog pratas vid imorgon så då kan jag ju fråga om det där med ortsnamn...

    Kram E.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...