Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 6 februari 2011

Snuttefilt

Det sista av babuschketyget i grönt (finns med större figurer på) blev en snuttefilt med cerise knapp. Färgerna kommer aldrig riktigt till sin rätt på kort, men då blir det ofta än mer positivt när man får sin beställda grej på posten och ser den live för första gången. Hellre det än tvärtom så klart!! :)


Nyaste finaste bandet!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...