Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 1 augusti 2012

Med eller utan

Vad kul att använda sig av Facebook och få bolla idéer med massa människor! Ibland känner jag mig så otroligt ensam i mitt fixande och komma-på:ande, men idag när jag la ut en fråga om rosetten på klänningen här under fick jag massa åsikter. Många sa Ta bort, men en del tyckte att rosetten gjorde klänningen lite annorlunda. Och så kände ju jag också när jag la till en rosett på en redan mönstrad klänning... Men väl på blev jag tveksam.

med
utan
 Rosetten åkte i alla fall av och det blev som tur är inga märken... Hade sytt försiktigt tydligen! Så sydde jag på den på en säkerhetsnål istället och nu får den följa med, så får man väl göra vad man vill med den... Sätta den på galgen t.ex! :)


Den här klänningen kommer med till butiken. Den finns endast i ett exemplar. Tygbredden var ovanligt smal så fler klänningar går inte att få ut på den biten som är kvar. Kan väl köpa mer tänker ni... Nä, känner inte för det! ;)

Storlek 98/104
Hoppas den passar någon där ute!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...