Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 30 augusti 2012

Fler mössor

Jag tycker jag har fått tag i fina tyger. Håller mig till små kvantiteter så att ingen mössa kan "massproduceras". Jag får ut kanske fyra mössor av samma tyg, i olika storlekar. Ibland mindre om jag dessutom syr en tunika som jag gjort av det rosa molntyget.

Jag gillar själv känslan när jag får tag i något som inte alla har och jag tror många andra också uppskattar det.

Imorgon hoppas jag att vi ses på Salängsgatan 19.
Kram E.

2 kommentarer:

  1. Jisses så mycket fint du gör!! Jag är sugen på att beställa en mössa till Frej och Frida. På bilden i detta inlägg finns en med små gröna och blå drakar. Den skulle vara fin till Frej. Till Frida tror jag att jag skulle vilja ha en röd med vita stjärnor :) Kan du också applicera deras bokstav, alltså "F" så vore det skoj. Måste kanske mäta omkretsen på deras huvuden? Sen tror jag att jag ska beställa mig en prickig väska av dig också, men det kan vi ta senare. Hör av dig! Kramar från Ylva

    SvaraRadera
  2. Tack Ylva! :)
    Jag har inboxat dig på FB. Kram E.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...