Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 19 augusti 2012

Nya tag!

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har visserligen fyllt år, men det är ju inte särskilt ansträngande... Speciellt inte då man får frukost framdukad och middagsmat hemköpt.

Jag hade ju migrän redan förra veckan... flera dagar. I fredags var det illa och jag vilade så mycket jag kunde. I lördags var det Formexmässa i Stockholm och det gick med vilja och medicin, men idag var jag mör i både huvud och kropp. Nu ska det bli skönt att gå och sova. Imorgon tar jag nya tag. Hoppas bli klar med grejer så jag kan visa. Har massa idéer just nu!

Vi ses!
Kram E.

Malin och hennes kompis Lina skyltade om i butiken i fredags innan jag kom. Det blev jättefint! Se;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...