Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 28 augusti 2012

Räddande ängel!

Facebook kan vara fantastiskt!
Igår la jag ut en status om mina trasiga symaskiner. Mest för att hitta någon som kunde laga dem. Det hittade jag inte, men Emmelie hade en maskin ståendes som jag kunde få låna! Och jag som bara gick och väntade på att den stora abstinensen skulle slå till! Nu kan jag fortsätta sy mina finmössor redan ikväll! Tjoho!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...