Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 27 oktober 2012

Vill ha!!

Den 24 november kommer ToffelAnna till Borås och till oss på Lite Rosa! Hon har med sig sina träskor och tofflor och visar olika modeller och färgprover. Som man sedan kombinerar efter eget tycke och smak för att få den perfekta skon! 

Jag är så glad för detta! Lite för min egen skull faktiskt då jag har varit sugen på att köpa mig ett par av Anna sedan jag såg hennes fina skor för första gången. Perfekt att få se alla färger och modeller, prova och känna. Det svåra är ju nu bara att välja... Prickiga känns ju ganska givet... fast enfärgade röda, eller rosa är ju också "jag". Det kommer att bli en tuff dag. Alla dessa val! :)

Sprid nu detta till alla du känner. Det här är inte något du har chansen att göra varje dag. Designa din egen sko. Hur coolt är inte det!?

Prickar!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...