Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 10 oktober 2012

En färgglad dagiskasse

Det här tyget är verkligen en favorit. Jag har använt det till väskor, börsar och pennfack. Nu är det inte många rutor kvar... Idag blev en sk dagiskasse klar. Super att bära grejer till och från förskolan. Jag gör denna lite större än den med långa axelband som är en väska... Ja, det är ju detta också, men ni fattar. Här och här kan ni se den med långa axelband som alltså är något mindre i storlek.

33 x 33 cm
179 kronor


Finns i en butik nära dig... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...