Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 8 oktober 2012

Alltid lär man sig något nytt...

Kom hem igårkväll efter en helg i London. Resa med Thomas jobb. Mycket trevligt! Vi vill så gärna resa dit med Max och Alex. Det är verkligen en stad för lite större barn och ungdomar. Skulle vara perfekt om två år! Vi får väl se om vi lyckas skrapa ihop en reskassa tills dess.

För att ha lite aktivitet här på bloggen så tidsinställde jag två inlägg som skulle dyka upp fredag och lördag. Det hade inte alls fungerat, men det var för att jag inte klickat i publicera utan bara sparat dem... Därav rubriken... har lärt mig något nytt nu. Det är ju faktiskt lite käckt att kunna tidsinställa inlägg. Vissa dagar har man ju tid att lägga upp flera och vissa dagar tar dygnets timmar slut väldigt fort. Ja, ni vet hur det är! :) Och ett jämnt flöde här på bloggen är ju roligast för er läsare. Så nu när jag kan detta blir det så jämnt och fint... även när jag åker iväg...

Idag trodde jag att Nelly skulle vara hemma längre på morgonen. Eftersom hon sov när vi kom hem igår trodde jag att vi behövde lite gostid idag, men hon vaknade redan 5.30 och somnade inte om när hon såg att vi var hemma, så gostid fick vi minsann! Nu när hon är på förskolan ska jag ta tag i tre beställningar. Tar ju inte beställningar egentligen, men har tydligen inte heller lärt mig ordet nej än! ;) Nä, det är ingen fara med det. Det är riktigt kul grejer. Kommer att bli så fint så!

Bilder kommer under dagen!
På återseende!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...