Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 21 oktober 2012

Vad gör man...

... när det enda som tar slut är tiden och orken? När idéerna bara poppar upp och man tvingas prioritera bland allt man vill göra. När man går med en ständigt gnagande känsla av att man både borde göra mer (i hemmet) och man vill göra mer (i skapandet). Allt för ofta prioriterar jag bort hemmet för skapandet. Bra! säger några av er... men det är inte så poppis vare sig här hemma eller bland andra egentligen. Och det där gnagandet...

Imorgon får jag i alla fall göra något roligt har jag bestämt. Efter att ha ägnat hela förra måndagen åt bokföring och nästan hela förra veckan åt att vara ynklig och sjuk så ska jag imorgon åka till Skroten för att handla lite nytt! Tjoho!

Jag ska inte ha för höga krav på mig själv, men hinner jag klippa eller sy lite när jag kommer hem så kommer jag klappa mig själv på axeln!

Och skriv nu upp den 18 november i almanackan! Då är det minimässa med massa fina utställare. Toppentillfälle att fynda, umgås och hitta julklappar! Det kommer att bli den bästa minimässan någonsin. Det känner jag på mig!

På återseende!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...