Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 13 juni 2013

Fyllt på tyghyllan

En snabbvisit på Skroten igår resulterade i 10 meter vit tyll och detta...

Vårens färger?
Eller bara det som behövde fyllas på helt enkelt. Jag syr även gärna i turkost, grönt, blått, svart, vitt, orange, lila och brunt. Jaha, var det alla färger!? Ja, då syr jag väl i alla färger! :)

Nu är det nästan sommarlov helt och hållet.
Jag har jobbat min sista dag på skolan. Nu ska jag ha två sydagar med Nelly på förskolan och sedan är hon hemma heeeela sommaren. Vilket kan betyda att jag inte får sytt det jag tänkt. Det där hänger ju nämligen rätt mycket på fröken Nellys humör. Nelly på bra humör - mamma får sy. Sedan ska det ju också sammanfalla med någon form av sylust också. Så det är mycket som ska klaffa om det ska bli något gjort!

Men prickigt är fint och hinner jag inget annat kan jag väl iallafall sitta och titta på mina fina tyger, i alla möjliga färger!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...