Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 19 juni 2013

Tightskjolar

En produkt jag kommer att ha med mig till Hantverksmarknaden i Hjo är mina kjolar gjorda av gamla tights. Återvinning i sin sötaste form. Dessutom är de så sköna att det blir den perfekta vardagskjolen. Nelly vill ha sin jämt!

Nu vill jag inte sälja dessa innan Hjo eftersom jag har ett begränsat lager tights utan smutsig rumpa! ;) Men blir de inte sålda där så kommer de att finnas i butiken Lite Rosa i slutet på juli.
stl 90
stl 90
stl 104
Mer rätt färg på det rosa än bilden ovan.
Cerise är en svår färg att fotografera. Men Nelly är lätt! :)
Man blir tydligen väldigt stark i såna här kjolar!!

Nu är det verkligen sommarlov!
Vi sover länge på morgonen. Fast inte för länge eftersom Alex måste se Sommarlov på TV kl.9.00, förstås. Men eftersom jag och Nelly inte är så noga med det så ligger vi kvar och myser. Blir så många stunder för trevligt småprat. Underbart! 

Jag pysslar på när andan faller på och tillfälle ges. Måste ju producera inför Hjo och en och annan beställning trillar in. Hittills har det lunkat på i alldeles lagom takt. Jag hinner både andas och njuta, precis som det ska vara.

Vi ses!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...