Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 1 augusti 2013

Förkläden på beställning

Cerise och namn eller bokstav.
Matcha, men ändå olika.
Till ett par tvillingtjejer.
Det var önskemålen, men sedan fick jag fria händer...


Det är kul att få hitte på själv, men samtidigt ruskigt pirrigt när resultatet sedan ska visas. 
Jag har ju gjort något som jag tycker är fint, men tycker någon annan det?! 

Har fått reaktionen "Toppen" på dessa iallafall, så det känns bra!
Nu blir det inget mer sytt idag, ska vara social med min familj.
Alex och Max har kommit hem från Luleå, efter nästan en vecka där medan vi andra var hemma. Nu var Max bara hemma och vände, men Alex är här och ikväll får vi sjunka ner i soffan och kolla TV med 2 av 3 barn iallafall. Torsdagsmys!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...