Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 13 augusti 2013

Verkligheten

har kommit ikapp! :)
Sommarlovet är slut och idag började jag jobba igen. Två veckor på skolan betyder väldigt lite sytid och i början på en termin är jag också ganska mör på kvällarna. Innan mitt huvud vant sig vid alla tankar och ljud brukar migränen spöka runt ett tag. Sedan lugnar det ner sig och vardagslunken kommer igång. Det är ingen hemlighet att min dröm är att kunna ägna mig mer åt Oopsie Nelly. Tänk att kunna jobba halvtid på skolan och halvtid hemma vid symaskinen. Jag drömmer vidare...

Jag ska försöka kika in här då och då, men hoppas ni har tålamod med mig. 
Snart är allt som vanligt igen.

Tills vidare kan jag visa en bullig börs som just nu finns till försäljning på Facebook. 
Brunt och rosa är så trevligt tycker jag: 
149 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...