Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 13 oktober 2013

Fotat mitt gryn!

Jag slängde på världens sötaste 4-åring en tyllkjol och ett par gummistövlar.
Vi hade jättekul!
Hon är inte svårfotad den här tösen!


Nu går vi in, sa jag efter en stund.
En till sa hon och satte sig tillrätta! :)

Man kan undra var hon snappat upp detta?! :)
Roligt hade vi iallafall!1 kommentar:

  1. Both grades have a higher density than LDPE, which additionally makes use of a numbering system for grades. BASF and DuPont are two of the leading suppliers of PE for engineering somewhat than general-purpose purposes. ABS is tough, relatively cheap, and provides good resistance to warmth, oils, acids, and alkalis. Its styrene content material imparts a shiny, engaging end to injection molded parts while its butadiene content material delivers distinctive toughness, even at low temperatures. You can see the ejector pin marks on this acrylic hinge when you look intently.General-purpose acrylic, the least costly kind of PMMA, is used in commodity products somewhat than engineering purposes. Sign-grade acrylic is a lot as} 10 times stronger than general-purpose acrylic and provides glorious light transmission for precision machining outside signage.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...