Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 14 november 2013

Frisk!

Nu är jag på benen igen!
Jobbade på skolan igår och här hemma idag.
Det är lite fix med kommande Tjejkväll eftersom jag är med och arrangerar och just nu presenterar utställarna på bloggen minimässaborås.se för fullt. Sedan så vill jag ju ha med mig lite nysytt dit. Så nu är det full fart framåt som gäller. Det ska bli så kul att komma ut och träffa lite folk på tjejkvällen och julmarknader. Även om det är en hel del jobb så ger det också väldigt mycket tillbaka. Egoboost!! :)

Får ju inte glömma mina beställningar heller.
Jag ligger lite lågt med "marknadsföringen" eftersom det är mycket att göra ändå, men det märks att julen närmar sig. Julklappsbeställningar är det som trillar in just nu.
Idag sydde jag klart en prylpåse på beställning:Härliga färger.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här och snacka skit! :)
Ner i syhålan med mig!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...