Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 5 juni 2010

Även vuxna...

... kan få ett förkläde från Oopsie Daisy Nelly. Min svägerska Pia beställde ett och eftersom hon hade den goda smaken att fylla år i samma veva var presenten given. Lite fantasilöst från min sida kanske, men hon fick i alla fall något hon ville ha. :)


Babusckatyget som ficka och svart teflonbehandlat (!) tyg med bredare röda kantband. Det blev rätt snajsigt om jag får säga det själv.

Nu är just denna inte till salu (inte av mig i alla fall) men skulle man vilja ha ett liknande så blir det hela 200 riksdaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...