Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 2 juni 2010

Milo gillar...

...sin nya snuttefilt!


Vad glad jag blir! Tack för bilderna, Angelica! :)

Kram E.

2 kommentarer:

 1. Men vilka fina saker du skapar och syr!! Vi är fd meandi kollegor och kompisar på FB och av någon slumpartad anledning surfade jag in på din FB i dag coh såg att du har denna blogg. Så kul!!! Jag tror knappt du minns mig, men jag är oxå från Luleå från början och det var väl så vi började prata med varandra på någon kollektionsgenomgång för flera, flera år sedan. I vilket fall. Har själv en blogg nu för tiden. Jag har lämnat meandi, startat egen firma där jag tills i julas sålde bijouterier via homeparty. Vid årsskiftet bestämde jag mig äntligen för att ta upp mina gamla silversmidekunskaper igen. Spana gärna in min blogg. www.finaninadesign.blogspot.com
  Som sagt, jättekul att hitta hit!! Jag hälsar på igen!
  Nina

  SvaraRadera
 2. Klart jag minns dig! Jag har sett att du håller på med smycken. Men nu ska jag kolla din blogg också! :)
  Kram E.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...