Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 30 juni 2010

Nya tyger!

Nu kan den uppmärksamme se att jag bytt ut några av bilderna till höger... det röda och rosa. Och lagt till turkost, flanell och ett alldeles nytt "patchwork"-tyg som passar med rött, rosa, blått och lime. Superfint!!! Jag har även en mindre bit i turkos färgställning till just vimplar. Skulle säkert bli jättefint som snuttefilt också.

Så, nu är det bara att beställa något. Jag har lite egna projekt på gång och en annan grej som jag klurar på men inte vill avslöja än. Men annars har jag inga beställningar just nu... så hör bara av er! :)

Kram Elisabeth

1 kommentar:

  1. Åh vad mycket kul du uppdaterat med här! :-) Va ett tag sen jag kikade in här (kollar mest din vardagsblogg :-))

    Kommer definitivt beställa något snart, bara skruttis ville titta ut nån gång så man vet vilka färger man vill ha :-D

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...