Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 22 november 2012

Imorgon...

...kan man dela upp min dag i tre delar. Skoljobb, Lite Rosa och pysselkväll med goa vänner. Kan hända att pepparkakshuset blir lite snett för att jag är trött, men det kommer att bli en finfin dag!

Och på lördag får ni som bor i närheten inte missa att komma förbi Lite Rosa på Salängsgatan! Då får vi besök av ToffelAnna som har med sig prover för att du ska kunna designa din alldeles unika trätoffel. Jag är sugan på flera modeller och färger, men just idag lutar det åt den här stilen:


Fast de prickiga är ju också fina...
Svårt val!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...