Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 1 november 2012

Förkläde

Rosor, svart och cerise. Jodå, det funkar!

Jag har lov och umgås med barn och föräldrar på besök. Det betyder att det är lugnt på företagsfronten. Idag sydde jag klart detta förkläde och en leopardmössa. Men annars blir inte mycket sånt gjort.  Tankarna snurrar dock som vanligt och idéerna staplas på varandra. Snart är det minimässa och det blir startskottet för fyra veckors intensivt arbete med mässa, ToffelAnna, julmarknad och julbod. Det ska bli så kul! Sova kan man ju göra... på julafton typ! :)

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...