Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 5 november 2012

Nytt!

Nu har kära svärmor fått jobba igen!
Jag lämpade av garn och mönster för ett litet tag sedan och i fredags levererades 10 par benvärmare i olika storlekar. Nu har jag börjat pimpa dem á la Oopsie Nelly of Sweden och på minimässan finns de för försäljning för första gången! Det ska bli spännande att se hur de tas emot av besökarna! :)

8 par färdiga... eller lite fusk är det faktiskt.
 Rosetterna på den svarta är inte fastsydda än...
och inte den stora cerisa på den vita heller...måste köpa ny tråd...
...men annars sitter det!

Storlek 2-4 år

Storlek 6-8 år

Storlek 10-12 år

Så var det det här med prissättningen också... 
Vad tar man för ett par benvärmare? 
Ska googla runt lite, räkna på materialet och så får vi se.
Ha en bra dag!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...